top of page

Welkom bij de ZENTIZE Tribe. 

8-png-11_edited_edited.png

Je hebt de juiste keuze gemaakt!

Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail met je inlog gegevens en verdere instructies. Controleer voor de zekerheid even de spambox. Terwijl je wacht hebben we nog iets belangrijks voor je.

Wil je alles uit het Zentize platform halen?

Je hebt nu al aangetoond dat je iemand bent die verantwoordelijkheid neemt en serieus stappen wilt zetten om de beste versie van jezelf te worden. Om deze reden bieden jou nog iets heel tofs aan, waardoor je het maximale uit Zentize kunt halen. Deze actie is wel alleen hier en nu geldig.

Ontvang nu 1-op-1 coaching via chat voor 40% korting.

Deze speciale, eenmalige aanbieding verloopt over:

Image 2B.png

Online coaching

Het toepassen van kennis is cruciaal voor transformatie. Naast het volgen van programma's kun je 1-op-1 gecoacht worden door een Zentize trainer via chat voor maximaal resultaat. Je hebt nu altijd toegang tot iemand die jou niet alleen motiveert en inspireert, maar ook accountable houdt en actief meekijkt naar jouw doelen.  

Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
DTGESR_edited.jpg

Britteke

"Wat een geweldig platform! Voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfverbetering, maar niet precies weet hoe, start met Zentize! In de programma's wordt je precies verteld hoe en welke stappen je moet nemen."

Veelgestelde vragen

Wat houdt de online coaching van het Zentize Ultimate plan in?

Bij het Zentize Ultimate krijg je coaching via chat met een Zentize coach. Na de start van het Zentinze Ultimate plan, zal jou coach je binnen 24 uur een berichtje sturen in de Zentize app. Je kunt je Zentize coach via de chat altijd een bericht sturen. Je coach is niet alleen jouw stok achter de deur, maar kijkt ook mee naar je situatie en helpt je de stappen te zetten naar je doelen. Op deze manier haal je het meeste uit Zentize. Je kunt wisselen van coach als hier de behoefte aan is. Er is ook de mogelijkheid om met je coach video calls in te plannen. Onderling kan hier een tarief voor worden afgesproken.

Hoe vaak vind de coaching plaats? 

Er zijn geen ingeplande momenten dat de coaching plaats vind. Je kunt je coach altijd een bericht sturen voor al je vragen en hulp. Binnen 2 dagen zal jouw coach reageren. Op deze manier weet je dat je altijd bij iemand terecht kan, die jou niet alleen motiveert en inspireert, maar ook actief meekijkt naar jouw doelen. 

Ik heb het Zentize Pro plan al aangeschaft, kan ik dan ook het Zentize Ultimate plan aanschaffen?

Ja, het Zentize Ultimate Plan (coaching) is een aanvulling op het Zentize Pro Plan (online programma's). Je kunt beide abonnementen beheren in je Zentize account.

Heb ik nog steeds toegang tot mijn Zentize-lidmaatschap nadat ik de automatische verlenging van mijn abonnement heb opgezegd?

Ja, je hebt toegang tot het einde van de huidige factureringsperiode.

Bijvoorbeeld: je abonnement wordt op 7 januari verlengd, als je de automatische verlenging op 7 december annuleert, heb je nog tot 6 januari toegang tot je programma's. Als je na een paar maanden weer wilt beginnen met Zentize, dan kun je gewoon weer inloggen en je lidmaatschap activeren. De voortgang blijft behouden, zodat je verder kunt gaan waar je was gebleven.

Word het Zentize-lidmaatschap automatisch verlengd?

Ja, automatisch staat op auto-renew. Je kunt je lidmaatschap in je account beheren en de auto-renew uitzetten als je dit wilt.

bottom of page