top of page

Alleen vandaag:
Alle programma's t.w.v. €4300,- voor maar:
€1,- per dag

✔️ Een jaar lang aan de slag met de ZENTIZE-Methode. Je krijgt onbeperkt toegang tot alle ZENTIZE programma's en alle toekomstige programma's.

✔️ Er wordt speciaal voor jou een gepersonaliseerde roadmap gemaakt, waarin we programma's in de meest doeltreffende volgorde plaatsen, zodat je prachtige blijvende veranderingen kunt realiseren op alle vlakken van je leven!

✔️Jouw persoonlijke coach is altijd bereikbaar via de chat in de ZENTIZE app. Wanneer je de programma's staat jouw coach altijd aan je zijde. 

✔️ Toegang tot de community voor extra support

✔️ Geen resultaat? Geld terug! 

Gezondheid app.png

2000+
Raden ZENTIZE aan

Start nu. Besluit later. 

Start vandaag met de ZENTIZE Jaar Challenge en probeer het 3 dagen lang GRATIS uit. Liever per maand betalen? Kies dan het maandelijkse plan. 

5.png
6.png

DIT IS DE ZENTIZE 
BELOFTE

Ontwerp zonder titel.jpg

Wij geloven zo sterk in onze unieke benadering dat we een belofte maken: zie je niet de resultaten waar je naar op zoek was? Dan krijg jij je volledige investering terug. Dat is de ZENTIZE Garantie.

 • Zentize Nutrition
  Weg met saaie en strenge diëten. Bij Zentize leer je hoe je met gemak en plezier gezond kunt eten!
 • Zentize Fitness
  Een sterk en fit lichaam krijgen en behouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Behaal optimaal resultaat op een manier die bij jou past.
 • Zentize Mental Wellness
  Overprikkeling en stress zijn helaas normale begrippen geworden. Het is tijd om balans en controle terug te krijgen in je leven.
 • Zentize Mindset
  De Zentize Mindset programma's zorgen ervoor dat je een bulletproof mindset krijgt. Niets zal je stoppen om je doelen te behalen.
 • Zentize Spirituality
  Spiritualiteit is essentieel voor innerlijk geluk, vertrouwen en voldoening. Je eigen unieke pad bewandelen en je connectie met iets groters dan jezelf.

Start vandaag voor minder dan een Cappuccino ☕

bottom of page