top of page

Ben jij klaar....
.. Om eindelijk de persoon te worden die je altijd al hebt willen zijn?

Misschien zit je vaak vast in je gedachten en pieker je veel of worstel je met overgewicht, angstklachten of onzekerheid. Of misschien heb je gewoon het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen en en haal je geen voldoening uit je huidige bezigheden, maar weet je niet precies wat je eraan kunt doen. 

Het is tijd voor verandering - ECHTE VERANDERING - 
Het maakt niet uit hoeveel diëten je al hebt geprobeerd, hoeveel pogingen je hebt gedaan om consistent te gaan fitnessen of hoelang je al rondloopt met onzekerheid, twijfels en onrust in je hoofd. Het is niet jou schuld, je beschikte simpelweg niet over de juiste kennis, aanpak en ondersteuning. Bij Zentize gaan we voor blijvende verandering. Dit doen we door krachtige programma's gecombineerd met persoonlijke online coaching, waarin jij als totaalmens centraal staat.

Bij ZENTIZE garanderen we resultaten. Niet tevreden met het resultaat? Dan krijg je je investering terug!

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

curved-arrow-with-broken-line.png
Het is tijd om de persoon te worden die je altijd hebt willen zijn (2).png

Alles wat je nodig hebt op één platform

Al snel kosten personal trainers, voedingsdeskundigen en life coaches meer dan 4.000 euro per jaar. Met Zentize krijg je toegang tot de beste programma's PLUS online coaching voor een fractie van de prijs.

Versnel jouw persoonlijke ontwikkeling

Elk programma bevat naast video's ook dagelijkse opdrachten, zodat je niet alleen leert, maar direct je leven transformeert.

De beste coaches van Nederland

Zij bundelen hun krachten voor jouw succes. Naast programma's krijg je ook een compleet team aan voedingsexperts, personal trainers, life coaches en andere experts toegewezen, die jou helpen om al je doelen te bereiken.

Het is tijd om de persoon te worden die je altijd hebt willen zijn (3).png

Een totaal aanpak voor lichaam en geest

De focus ligt op fitness, voeding, mindset, mentaal welzijn en spiritualiteit, zodat jij als totaalmens kunt groeien.

vOOR.png
vOOR (1).png

Het is tijd om de wereld te laten wie je echt bent 

Ontdek hoe Zentize jou kan helpen door je aan te melden via het online formulier

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Levenslange Transformatie
Van Mind & Body

Door de unieke totaalaanpak van ZENTIZE

Laura.png

Laura

Afvallen was mijn grootste wens en iets wat maar niet wilde lukken.. Nu ben ik na 2 maanden al bijna 6kg afgevallen. Wat ik het leukste vind aan Zentize is dat je elke dag een klein stapje kunt zetten en dat er altijd een coach voor je klaar staat.

Ronald_edited.jpg

Ruben

Ik was vast komen te zitten in een baan waarin ik me niet op mijn plek voelde. Daarnaast worstelde ik met een vicieuze cirkel van ongezonde gewoonten, angstklachten en overgewicht. Het is werkelijk ongelooflijk hoeveel je kunt veranderen. Ik voel me nu fitter dan ooit, zit goed in mijn vel en heb zelfs de moed gevonden om mijn eigen bedrijf te starten.

Persoonlijke groei review

Dianne

Door de programma's en online coaching van Zentize leer je echt super veel. Je denkt echt van, waarom heb ik dit allemaal niet op school geleerd? Als je de beste versie van jezelf wilt worden is dit de beste investering die je kunt doen. Ik ben fan. 

Iris.jpg

Iris

De programma's zijn super leerzaam. Hiernaast is een vaste coach hebben die je altijd kunt bereiken echt ideaal. Als ik niet zo goed weet wat ik het beste kan doen of als ik even mijn motivatie kwijt ben, kan ik altijd bij een Zentize coach terecht. Echt een aanrader.

raphael.jpg

Raphael

Als je bezig bent met je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, dan moet je echt starten met Zentize. Het geeft je een compleet stappenplan om mee aan de slag te gaan. Van voeding en fitness tot innerlijke rust en mindset.

Lisa.jpg

Lisa

Elk programma vertelt je precies welke stappen je moet zetten en de online coaching is geweldig. Als je hulp nodig hebt kan je altijd een berichtje sturen. Het vergt veel tijd en energie om jezelf en je leven te veranderen, maar met Zentize weet ik 100% zeker dat het gaat lukken!!

png logo_edited.png

ZENTIZE

Zentize is een initiatief van voedingsexperts, personal trainers en coaches.

Zentize is opgericht vanuit de gedachte dat gelukkig, fit en gezond leven niet moeilijk hoeft te zijn. De missie is om een bijdrage te leven aan de transformatie van de samenleving, waarin vitaal en gelukkig oud worden centraal staat. Dit doen we door middel van samenbrengen van de beste experts en trainers om jou de juiste kennis en een duidelijk stappenplan te geven in de vorm van online educatie.

15.000+

Mensen in totaal geholpen door de coaches van Zentize

Ben je klaar voor de nieuwe jij?

bottom of page