top of page

7 DAGEN GRATIS PROEFPERIODE

GEzONDER. FITTER. STERKER. GELUKKIGER..png

In slechts 15 minuten per dag

Website Banner Without Lines (1).png

Alles voor jouw transformatie in één app

Een titel toevoegen (1).png

Word elke dag beter en beter

Volg een programma naar keuze, bekijk de dagelijkse video, voer de opdracht uit en op naar de volgende dag. Dit alles in slechts 15 minuten per dag.

Aan jezelf werken. Is nog nooit zo makkelijk geweest.

Je hoeft het niet meer zelf uit te vogelen, dat hebben wij al voor je gedaan. Op het Zentize platform vind je alles wat je nodig hebt voor een levenslange transformatie. Stap voor stap helpen we jou om meerdere vlakken van je leven te transformeren. 

beter en beter Z.png

Word elke dag beter en beter

Volg een programma, bekijk elke dag een video en voer de opdracht uit.

Zentize classics  |
Onze nieuwste releases  |

Het beste wat je kunt doen voor de wereld. Is het beste maken van jezelf.

q3RQR_edited.jpg

Jamie

De health & wellness industrie is zo breed waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. De online programma's van Zentize zijn duidelijk en geven je een plan, zonder poespas. Je raakt direct gemotiveerd om ZELF actie te ondernemen.

raphael.jpg

Raphael

 "Als je bezig bent met je gezondheid en zelfontwikkeling, dan moet je deze app echt downloaden. Het geeft je een compleet stappenplan om mee aan de slag te gaan. Van voeding en fitness tot innerlijke rust en mindset."

dianne.jpg

Dianne

"Zentize is een echte aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wilt halen. Wat zo chill is, is dat het niet veel tijd kost. Je kunt elke dag een video bekijken en een opdracht uitvoeren, waardoor je dagelijks een klein stapje zet.

Een totaalaanpak. Voor jouw body & mind

Jij als totaalmens

Bij Zentize wordt er rekening gehouden met de hele persoon - fysiek, mentaal en spiritueel - om een ​​optimaal niveau van gezondheid en welzijn te bereiken. Alles wat je nodig hebt om fitter en sterker in het leven te staan op één platform.

Infographic Banner (1).png

Waar het onderwijs stopt. Gaat Zentize verder.

De belangrijkste lessen krijg je niet op school. Bij Zentize ligt de focus wel op de onderwerpen die cruciaal zijn om alles uit het leven te halen. De Zentize totaalaanpak bestaat uit 5 onderwerpen:

 • Zentize Nutrition
  Weg met saaie en strenge diëten. Bij Zentize leer je hoe je met gemak en plezier gezond kunt eten!
 • Zentize Fitness
  Een sterk en fit lichaam krijgen en behouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Behaal optimaal resultaat op een manier die bij jou past.
 • Zentize Mental Wellness
  Overprikkeling en stress zijn helaas normale begrippen geworden. Het is tijd om balans en controle terug te krijgen in je leven.
 • Zentize Mindset
  De Zentize Mindset programma's zorgen ervoor dat je een bulletproof mindset krijgt. Niets zal je stoppen om je doelen te behalen.
 • Zentize Spirituality
  Spiritualiteit is essentieel voor innerlijk geluk, vertrouwen en voldoening. Je eigen unieke pad bewandelen en je connectie met iets groters dan jezelf.

Transformeer

Aan kennis zonder actie heb je niks. Bij Zentize staat levenslange transformatie centraal. Transformeren gaat verder dan leren. Door middel van challenges en opdrachten helpen we jou om de kennis toe te passen.  

Image 2 (1).png
Hand _ Phone Image - Bewerkt.png

Track & Connect

Track en vergelijk je voortgang, zie jezelf stijgen op de leaderboards en connect met gelijkgestemden in onze community, de Zentize Tribe.

Ontmoet je trainers

Je hoeft niet alles zelf uit te vogelen. Zij hebben dat al voor je gedaan. De meest inspirerende trainers bundelen hun krachten voor jouw succes. 

Een volledige optimalisatie van je lichaam & geest

Voel je in balans, denk helder, ervaar rust, beweeg soepel, wees zelfverzekerd, slaap diep, blijft fit en draai veroudering terug.

Elke maand nieuwe programma's voor jouw ontwikkeling.

Program collection image.png
5W4YWSERY5_edited.jpg

"Ik ben al een hele tijd bezig met zelfontwikkeling. Maar door Zentize ben ik erachter gekomen waarom ik uitstel gedrag vertoonde en hoe ik dit heb kunnen omzetten in het ondernemen van actie!"

Thomas

Gelukkig, fit en gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn

Desondanks hebben 9.9 miljoen Nederlanders een chronische ziekte, heeft de helft van de bevolking overgewicht, krijgt één op de vijf ooit te maken met chronische angst en bijna 20 procent met een depressie. 

Dit kan anders. Laten wij de verandering zijn.

Verandering begint bij jou. Als jij het beste maakt van jezelf, kan je een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor anderen.

SAMEN kunnen we een 'ripple effect' creëren. WIJ zijn de toekomst. 

Join the movement.

mockup-of-a-girl-showing-her-iphone-xs-at-the-gym-25981 - Bewerkt (1) (1).png

Probeer Zentize 7 dagen gratis uit

✔ Elke maand nieuwe programma's

✔ 7 dagen proefperiode

✔ Met één klik opzegbaar

bottom of page