top of page

Geen resultaat geld terug garantie

vecteezy_check_1200261.png

De ZENTIZE Jaar Challenge

Dit is jouw kans om de ZENTIZE Jaar Challenge aan te gaan. Gedurende een heel jaar gaan we jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Meer rust in je hoofd? Afvallen? Spiergroei? Een sterkere mindset? Ontdekken wat je echt wilt? Gezonder leven? Meer zelfvertrouwen? Met onze totaalaanpak brengen we jouw doelen tot leven en gaan we voor een levenslange transformatie en blijvende verandering. Ga jij de uitdaging aan?

10+

EXCLUSIEVE ONLINE PROGRAMMA'S

20+

UUR AAN CONTENT

500+

MENSEN ZIJN JE VOORGEGAAN

14dagenbedenktijd-1024x746 (1).png

Start nu, besluit later

Je hoeft nu nog niet te besluiten. Je kunt ZENTIZE 14 dagen uitproberen zonder risico. Past het niet bij jou? Stuur ons binnen 14 dagen een bericht en je krijgt je volledige investering terug.

Join ZENTIZE om met de ZENTIZE Jaar Challenge te starten

Eenmalig (2) (1) (1).png
Zonder titel (Your Story) (3) (1).png

Totale waarde van alle programma's:
 

€2250

Kies het plan dat het beste bij jou past

 Tijdelijk 20% korting op alle plannen 

5.png
6.png
7.png

Veilig betalen met je favoriete betaalmethode

En meer (1).png

Geen resultaat geld terug garantie

vecteezy_check_1200261.png

Wat onze leden zeggen

Laura.png

Laura

Afvallen was mijn grootste wens en iets wat maar niet wilde lukken.. Nu ben ik na 2 maanden al bijna 6kg afgevallen. Wat ik het leukste vind aan Zentize is dat je elke dag een klein stapje kunt zetten en dat er altijd een coach voor je klaar staat.

Ronald_edited.jpg

Ruben

Ik was vast komen te zitten in een baan waarin ik me niet op mijn plek voelde. Daarnaast worstelde ik met een vicieuze cirkel van ongezonde gewoonten, angstklachten en overgewicht. Het is werkelijk ongelooflijk hoeveel je kunt veranderen. Ik voel me nu fitter dan ooit, zit goed in mijn vel en heb zelfs de moed gevonden om mijn eigen bedrijf te starten.

Persoonlijke groei review

Dianne

Door de programma's en online coaching van Zentize leer je echt super veel. Je denkt echt van, waarom heb ik dit allemaal niet op school geleerd? Als je de beste versie van jezelf wilt worden is dit de beste investering die je kunt doen. Ik ben fan. 

Iris.jpg

Iris

De programma's zijn super leerzaam. Hiernaast is een vaste coach hebben die je altijd kunt bereiken echt ideaal. Als ik niet zo goed weet wat ik het beste kan doen of als ik even mijn motivatie kwijt ben, kan ik altijd bij een Zentize coach terecht. Echt een aanrader.

raphael.jpg

Raphael

Als je bezig bent met je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, dan moet je echt starten met Zentize. Het geeft je een compleet stappenplan om mee aan de slag te gaan. Van voeding en fitness tot innerlijke rust en mindset.

Lisa.jpg

Lisa

Elk programma vertelt je precies welke stappen je moet zetten en de online coaching is geweldig. Als je hulp nodig hebt kan je altijd een berichtje sturen. Het vergt veel tijd en energie om jezelf en je leven te veranderen, maar met Zentize weet ik 100% zeker dat het gaat lukken!!

Nu is het de beurt aan jou

Klik hieronder om te starten met de ZENTIZE Jaar Challenge

bottom of page