top of page

Alleen nu 30% korting

Korting verloopt snel:

Start nu. Besluit later.

Je hoeft nog niet te besluiten. Probeer Zentize voor 7 dagen zonder risico.

Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
Geen abonnementen beschikbaarZodra er abonnementen beschikbaar zijn, zie je die hier.
DTGESR_edited.jpg

Britteke

"Wat een geweldig platform! Voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfverbetering, maar niet precies weet hoe, start met Zentize! In de programma's wordt je precies verteld hoe en welke stappen je moet nemen."

Veelgestelde vragen

Wat is een Zentize programma precies?

Elk Zentize programma gaat over een specifiek onderwerp op het gebied van Health & Wellness en bestaat uit dagelijkse video's. Elke video bevat ui een opdracht om uit te voeren. Op deze manier leer je niet alleen, maar ben je ook bezig om je leven te transformeren. Elke dag een stapje.

Heb ik toegang tot de volledige programma's als ik een Zentize-lidmaatschap heb gekocht?

Ja met beide plannen heb je toegang tot alle programma's en de Zentize tribe (community). Het Zentize Ultimate plan bevat alles van Zentize Pro + coaching via chat.

Heb ik nog steeds toegang tot mijn Zentize-lidmaatschap nadat ik de automatische verlenging van mijn abonnement heb opgezegd?

Ja, je hebt toegang tot het einde van de huidige factureringsperiode.

Bijvoorbeeld: je abonnement wordt op 7 januari verlengd, als je de automatische verlenging op 7 december annuleert, heb je nog tot 6 januari toegang tot je programma's. Als je na een paar maanden weer wilt beginnen met Zentize, dan kun je gewoon weer inloggen en je lidmaatschap activeren. De voortgang blijft behouden, zodat je verder kunt gaan waar je was gebleven.

Hoeveel tijd moet ik hieraan besteden?

We raden aan om elke dag een video te kijken en bijbehorende opdracht uit te voeren. Dit kost je gemiddeld maar 15-20 minuten per dag. De ene dag wat meer en de andere dag wat minder.

Word het Zentize-lidmaatschap automatisch verlengd?

Ja, automatisch staat op auto-renew. Je kunt je lidmaatschap in je account beheren en de auto-renew uitzetten als je dit wilt.

bottom of page